Raadpleging

• AFSPRAAK MAKEN

Voor het maken van een afspraak kan u elke dag tussen 9.00u en 12.00u bellen op het nummer 02/331.37.48.

U kan ook online een afspraak maken: AFSPRAAK MAKEN

• RAADPLEGING

Kom op raadpleging als het enigszins kan. Huisbezoeken zijn voor minder mobiele of zwaar zieke patiënten. Het werken in de consultatieruimte zelf heeft zowel voor ons als voor u het meeste voordeel : het dossier is bij de hand en het onderzoek gebeurt in goede omstandigheden: op een onderzoekstafel, bij ideale belichting en met alle noodzakelijke apparatuur bij de hand.

Wij werken steeds op afspraak, zo hoeft u minder lang te wachten en kunnen wij onze planning beter afstemmen naar uw behoeften. Komt u voor meer dan één persoon, vraag dan ook meerdere afspraken. Voorziet u een langer gesprek voor een ernstige problematiek, een speciale ingreep of een gynaecologisch onderzoek, vermeld dit dan bij aanvraag, zodat we met de tijdsduur rekening kunnen houden.

Spoedgevallen kunnen tussendoor opgevangen worden na telefonische melding.

• HUISBEZOEKEN

Huisbezoeken kunnen alleen telefonisch worden aangevraagd: 02/331.37.48. Huisbezoeken worden tijdig gevraagd, vóór 10.00u ‘s ochtends.

Huisbezoeken worden gereserveerd voor deze patiënten die omwille van gezondheidsproblemen niet zelf naar de praktijk kunnen komen. We doen enkel huisbezoeken in Beersel en deelgemeenten.

Indien het mogelijk is, komt de arts van uw keuze. Is de oproep dringend? Dan komt de arts die zich het snelst kan vrijmaken.